Jackon leverer et stort utvalg av kasser for pakking av fisk i alle størrelser. Det brede og gjennomtenkte sortimentet gjør det mulig for kunden å forholde seg til kun en leverandør.

Fiskekassene fra Jackon er laget av Jackopor® EPS, den gode isolasjonseffekten i råmaterialet gjør at fisken holdes nedkjølt i lang tid. Jackopor® EPS er solid, og alle kassene produseres i en kvalitet som tåler den behandlingen en moderne fiskeforedlingsbedrift utsetter emballasjen for. Mikroorganismer kan ikke utvikle seg på ny EPS, kassene er dermed helt rene og ypperlige til emballering og oppbevaring av ferske råvarer. Ingen annen transportkasse kan derfor bedre holde fisken bakteriefri, fersk og frisk – i tillegg er de rimelige i innkjøp.

Hensyn til miljø og bærekraft er også en god grunn for å velge fiskeemballasje fra Jackon. Jackopor® EPS består av 98% luft, de er derfor lette og gir stor gevinst ved flyfrakt og håndtering. De krever begrensede råvarer i produksjon, og gir minimalt med utslipp. Fiskekasser i EPS er 100% resirkulerbart, og gjenvinnes til blant annet isolasjonsplater til bruk i bygg- og anleggsbransjen. 

I tillegg til komplett sortiment av fiskekasser og Airbox leverer Jackon også reke- og ansjosbrett.

Produktspekter

IMG 4017 gra2

Fiskekasse

Benyttes til pakking av fiskefilet, reker, makrell, laks og andre fiskeprodukter. Fiskekassene er solide, kan stables i høyden, er et hundre prosent rene og er resirkulerbare. Leveres i volum fra 4 til 40 liter. Alle varianter leveres med eller uten lokk.

Fiskekasse

Benyttes til pakking av fiskefilet, reker, makrell, laks og andre fiskeprodukter. Fiskekassene er solide, kan stables i høyden, er et hundre prosent rene og er resirkulerbare. Leveres i volum fra 4 til 40 liter.
Alle varianter leveres med eller uten lokk.
IMG 4029 gra

Airbox

Benyttes til flyfrakt. Til pakking av fiskefilet, reker, makrell, laks og andre fiskeprodukter. Airbox’en er solid, kan stables i høyden, er et hundre prosent ren og er resirkulerbar. Leveres i 20 liter volum. Lokk leveres med eller uten folie. Absorbent leveres løst eller fastlimt.

Airbox

Benyttes til flyfrakt. Til pakking av fiskefilet, reker, makrell, laks og andre fiskeprodukter. Airbox’en er solid, kan stables i høyden, er et hundre prosent ren og er resirkulerbar. Leveres i 20 liter volum.
Lokk leveres med eller uten folie. Absorbent leveres løst eller fastlimt.
k5 gra

Rekebrett

Benyttes til bokser med pillede reker i lake. Leveres i 4 eller 6 hulls brett.

Rekebrett

Benyttes til bokser med pillede reker i lake. Leveres i 4 eller 6 hulls brett.

En fiskekasses livsløp

Galleri