Bygg

Trond Johannessen, Jackon- På Jackon jobber vi kontinuerlig med produktutvikling, på stand C02-02 viser vi fram flere av årets nyheter, sier Trond Johannessen, salgssjef Bygg Norge. - Bygg Reis Deg er en flott møteplass for de ulike aktørene i bransjen og en fin arena å vise fram våre godt etablerte byggesystemer og nyheter. Blant årets nyheter kan vi nevne Thermomur 350HD, Jackopor Plank og flere nyvinninger i Jackofoam sortimentet.

Thermomur 350HD ble lansert rett før sommeren. Thermomur 350HD er en sterk serie i Thermomur-sortimentet (ferdig isolert byggesystem som stables som byggeklosser og fylles med betong) med 20 cm betongkjerne, spesielt utviklet for vegger under terreng med høyere tilbakefylling,. Jackopor Plank lanseres på messen, og er en skrufast, støpt «planke» i Jackopor som blant annet brukes som alternativ til impregnert trevirke i dør- og vindusrammer. Flere nyvinninger i Jackofoam sortimentet, for eksempel flatpakkede fundamentkasser, har blitt tatt godt imot av de store anleggsentreprenørene.

Jackon følger opp en god tradisjon og tilbyr også DEMO på årets Bygg Reis Deg-stand. Nytt av året er en rullerende scene som tillater demo av to produkter, Thermomur og Thermodren, til ulike tider flere ganger daglig.

Demo ThermomurPå Thermomur-demoen har både nybegynnere og erfarne byggere sjansen til å se ekspertene dele erfaringer og demonstrere nyheter i det gjennomprøvde byggesystemet. Det er store muligheter for å plukke opp gode råd og slik oppnå en smidig byggeprosess og optimal utnyttelse av Thermomur ved neste prosjekt.

Demo ThermodrenThermodren-demoen tar for seg fuktproblemer i kjelleren og konkrete tiltak som kan løse utfordringene. En fullskala modell av Jackon Thermodren - en helstøpt plate i Jackopor for utvendig isolering, tørking og drenering av kjellervegg - viser de unike egenskapene til produktet og Jackons eksperter demonstrerer hvordan man bygger og monterer riktig.

- Hent din gratisbillett med kode C02-02, kom innom vår stand og snakk med Jackons flinke fagfolk! Våre selgere og våre ingeniører fra teknisk avdeling står klare til å informere og svare på spørsmål om vårt brede produktsortiment, avslutter Johannessen.