Allment

Produktnyheter og kunnskapsdeling står i fokus når Jackon inviterer til årets Fagdag på Kompetansesenteret i Fredrikstad. Over 250 profesjonelle fagfolk deltar på dagens arrangement.

- Vi inviterer våre forhandlere med sine profesjonelle kunder til en omfattende fagdag ved Kompetansesenteret vårt i Fredrikstad. Vi har gjennomført fagdag et dusin ganger tidligere ved flere av våre fabrikker, og det har blitt en årlig tradisjon, forteller Jan-Erik Engebretsen, Salgsdirektør i Jackon.

- Siden vi åpnet Kompetansesenteret vårt for 2 år siden har 2800 bransjefolk fra hele Skandinavia tatt turen innom. Det forteller mye om hvor stort behov det er for kompetanseheving og opplæring i byggebransjen. Målet er at møtene med profesjonelle brukere, forhandlere, arkitekter og studenter skal gi våre egne ansatte inspirasjon til å utvikle bedre løsninger. Skal man være en seriøs aktør og lede utviklingen må man tilføre kunder og markedet det lille ekstra, sier Engebretsen.

Fokus på nyheter og kunnskapsdeling

Tidligere i år kjøpte Jackon ThermiSol i Finland og fikk dermed tilgang på en ny produktportefølje med sterke varemerker, både til byggebransjen og industrisegmentet.

- Det er naturlig å benytte fagdagen til å vise fram flere spennende løsninger fra ThermiSol, blant annet en trinnlydsplate i EPS og sandwich veggpaneler utviklet spesielt for industribygg. For å forsterke det hele er våre finske kollegaer med oss gjennom hele dagen. Det er en trygghet å demonstrere byggesystemene under kyndig veiledning, sier Engebretsen.

Deltakerne sendes på runde fra stasjon til stasjon, deriblant en stor, innendørs byggeplass, hvor de selv kan teste de ulike byggesystemene knyttet til forskjellige faser i byggeprosessen. Deltakerne blir også presentert for flere nyheter i sortimentet; blant annet en diffusjonstett membranplate til bruk i våtrom.

-Innovasjon er en viktig satsning for oss, og vi er stolte av å vise frem nye produkter på fagdagen. Kunnskapsdeling og direkte tilbakemeldinger fra kundene er det beste utgangspunktet for videreutvikling og ny innovasjon. I tillegg til det faglige er dette en fin møteplass for alle aktører i bransjen, avslutter Engebretsen.