Bygg

Jackon tilbyr en rekke byggesystemer som dekker ulike bygningstekniske krav, enten det gjelder bolig, industri, fritidsbolig eller garasje. Felles for alle Jackons Byggesystemer er det brede produktspekteret og tilbehørssortimentet som muliggjør optimale løsninger for ethvert prosjekt og en effektiv og trygg byggeprosess.

Hva som er riktig fundamentløsning til det enkelte prosjekt avhenger av både myndighetskrav, faglige vurderinger og personlige preferanser hos involverte fagfolk. Det er imidlertid viktig å ha oppdatert kunnskap om tilgjengelige produkter for å velge den beste løsningen. Jackon Teknisk Kundeservice tilbyr råd og veiledning om produkter og konstruksjonsløsninger, slik at valget blir enkelt – og ikke minst riktig.

Jackon Komplett Grunnpakke innebærer at alt man trenger til en komplett gulv på grunn-løsning beregnes og leveres fra oss. Velg det riktige byggesystemet til ditt prosjekt – enten det er Thermomur®, Ringmur, Siroc® eller Garasjeelement og få beregnet riktig mengde gulvisolasjon Jackopor® og markisolasjon Jackofoam® i tillegg til korrekt løsning for radonsperre i form av Jackon Radon Solution. Jackon Teknisk Kundeservice bistår med tegningsunderlag og konstruksjonsløsninger som gir prosjektet det best mulige utgangspunkt for en rask og smidig byggeprosess og et optimalt resultat.

Les mer om Jackons løsninger for Gulv på Grunn

Jackon Ringmur

Jackon Ringmur oppfyller myndighetenes strenge isolasjonskrav til boliger. Her viser vi ferdig støpt såle satt sammen av Ringmur type RU, Jackopor gulvisolasjon og Jackon Radonsperre.

Jackon Siroc fibersement Ludvika

Vi anbefaler nylig oppgraderte Jackon Siroc® til bygg med lavere krav til isolasjon, som driftsbygninger, fritidsboliger eller industri.

Jackon Garasjeelement

Når garasje, bod eller andre kalde konstruksjoner skal settes opp er Jackon Garasjeelement et godt alternativ. Monteringen er enkel og fleksibel, og man støper ringmur og gulv i én operasjon.

Med både byggesystem, grunnisolasjon og radonsperre beregnet og tegnet av våre eksperter minimeres feilmarginen – og kostnaden holdes nede. I tillegg blir prosessen rundt valg, bestilling og levering av varer både enkel, effektiv og rimelig for våre kunder. Ute på byggeplass bistår Jackons landsdekkende salgsapparat gjerne med assistanse i form av demo, fagkunnskap og tilrettelegging. Er det behov for spesialtilpassede løsninger eller elementer, bistår vi naturligvis med dette også.

La oss ta en prat om ditt prosjekt

Med Jackon Komplett Grunnpakke får du som kunde kun én leverandør å forholde deg til og muligheten for samlet leveranse til byggeplass. Slik sparer du tid, kostnader og miljø samtidig som feilmarginen blir redusert til et minimum.