Bygg

Jackon og Mapei demonstrerer både produktnyheter og etablerte klassikere på sin tradisjonelle fagdag på Jackons fabrikk på Sotra utenfor Bergen. 170 fagfolk fra Åndalsnes i nord til Bømlo i sør deltar under fredagens arrangement.

Viser fram nye Thermomur-serier

Fagdag Sotra10- Vi har lansert 2 nye Thermomur -serier denne våren, og vi er stolte av å presentere Thermomur 250x og Thermomur 450 for fagfolkene i bransjen, sier Trond Johannessen, salgssjef bygg i isolasjonsprodusenten Jackon. - Jackon satser på innovasjon og utvikling, og fagdagen er viktig for at forhandlernett og profesjonelle brukere skal være informert og oppdatert på alle produktene i vårt sortiment. Samtidig gir det trygghet å demonstrere noen av klassikerne år etter år, sier Johannessen.  

Deltakerne blir sendt på runde fra stasjon til stasjon, hvor de får demonstrert ulike byggesystemer med tilhørende produkter og kan komme med sine tilbakemeldinger og innspill.

- Vi gleder oss til å ønske deltakere fra vårt forhandlernett, profesjonelle brukere og studenter velkommen til fagdagen, som er den fjerde i rekken her på Sotra. Vestlandet er et viktig marked for oss, og vi setter pris på å få møte kundene våre direkte på denne måten, sier Johannessen.

Faglig og sosialt

- Fagdagen er en viktig arena hvor den profesjonelle byggeaktøren oppdateres på lettere og bedre løsninger, sier Jackons distriktssjef på Vestlandet, Henrik Qvigstad. - I Jackon har vi fokus på opplæring fordi riktig bruk av produktene fører til en enklere hverdag for proffen. Det bidrar til en effektiv prosess på byggeplass og et resultat med høy kvalitet, sier han.

I tillegg til fagpraten har Qvigstad sørget for at et godt måltid blir servert av kokkelinjen ved Åsane vgs. Underholdning ved Purple Heep og Michael Micky Seilen skaper topp stemning blant gjestene.