Bygg

Kompetansesenteret i Fredrikstad er en 1500 m2 stor hall med fullskala modeller og innendørs byggeplass for praktisk opplæring i Jackon Byggesystemer. Pål Bratberg i Vardåsen Bygg AS er en erfaren bruker av Jackon Byggesystemer. Likevel førte besøket til ideer om enda bedre utnyttelse av produktene. - Resultatet ble en tur innom ordrekontoret i etasjen over for å endre bestillingen i siste liten!

God investering

Vardåsen Bygg investerer en dag i å kjøre fra Moelv til Fredrikstad for å besøke Jackons Kompetansesenter. Pål og de andre skal straks i gang med å sette opp en stor enebolig i Jackon Ringmur og Jackon Thermomur. De mener at skikkelig opplæring i systemene som skal brukes, har stor innvirkning på både tidsbruk og kvalitet. - Tiden vi bruker i kompetansesenteret vil vi raskt tjene inn på byggeplass. Skikkelig opplæring i systemene fører til bedre utnyttelse av både tid og produkter, forteller Pål.

Alltid noe nytt

Som tømrer og eier av Vardåsen Bygg gjennom 13 år, har Pål lang erfaring med både Jackon Ringmur og Jackon ThermomurÒ. Han setter pris på at Jackon driver kontinuerlig produktutvikling for å forbedre løsningene og utvide sortimentet. Gjestene fra Vardåsen Bygg får også en introduksjon til andre produkter, som drenerings- og isolasjonsplaten Jackon Thermodren og det brede sortimentet til Jackon Våtrom System.

Teori og praksis

Salgssjef i Jackon, Trond Johannssen gir gjengen en omvisning og en grundig teoretisk gjennomgang. De får også teste Jackon Byggesystemer i praksis på den innendørs byggeplassen. - Vi tar gjerne i mot kunder og håndverkere i kompetansesenteret, forteller Johannessen. - Det er en fordel for både nybegynnere og erfarne fagfolk å få en gjennomgang av mulighetene som ligger i bruk av Jackon Byggesystemer. Trenger de veiledning i forkant av eller underveis i prosjektet, er Jackons tekniske kundeservice alltid klare til å bistå på mail eller telefon. Bare spør - de vet hva de snakker om!