Bygg

Flere  produktnyheter står i fokus når Jackon og Mapei arrangerer fagdag på Jackons fabrikken på Sotra utenfor Bergen. Om lag  100 personer fra byggebransjen på Vestlandet deltar under fredagens arrangement.

Praktisk erfaring rundt byggesystemer

- Vi gleder oss over å ønske deltakere fra vårt forhandlernett og profesjonelle brukere velkommen til fagdagen. Vestlandet er viktige marked for oss, og vi setter pris på å møte kundene våre direkte på denne måten, sier Jan Erik Engebretsen, salgsdirektør i isolasjonsprodusenten Jackon.

Deltakerne sendes på runde fra stasjon til stasjon, hvor de får demonstrert ulike byggesystemer med tilhørende produkter og kan komme med sine tilbakemeldinger og innspill. Deltakerne blir også presentert for flere nyheter i sortimentet; blant annet Thermodren (isolerende og drenerende plater for kjellervegg) og garasjeelement (ringmurselement for garasjer og boder). I tillegg til fagpraten blir det mat og underholdning.

-Innovasjon er en viktig satsning for oss, og vi er stolte av å vise frem nye produkter på fagdagen. Direkte tilbakemeldinger fra kundene på nye produkter har stor verdi. Samtidig gir det trygghet å demonstrere noen av klassikerne år etter år, sier Engebretsen.  

Utvidet fabrikkareal

Som følge av god respons i markedet har Jackon utvidet fabrikkarealet på Sotra kraftig i løpet av året.

- Vi har startet egen produksjon av EPS-plater ved fabrikken på Sotra. I tillegg fungerer anlegget på Sotra som suppleringslager til våre byggevarekunder i Hordaland og nærliggende områder. Det er gledelig at markedet responderer, og da er det bare å følge med, sier salgsdirektør Engebretsen.