Bygg

Jackon "Gulv På Grunn" er en samlebetegnelse for produkter som Jackon tilbyr til fundament og plate på mark. Produktgruppene inkluderer markedslederen Jackon Ringmur, det velkjente Jackon Siroc® og det patenterte byggesystemet Jackon Garasjeelement.

Ulike bruksområder

2019 01 Stian med Siroc

Stian Gruer viser fram Siroc L-element med fibersementplate som bidrar til at vekten reduseres med 30% sammenliknet med tidligere variant med betongoverflate

Alle produktgruppene i Jackon Gulv På Grunn-konsept har unike egenskaper som gjør dem spesielt godt egnet til ulike bruksområder og preferanser.

- Valg av riktig produkt er avgjørende for at byggeprosjektet skal bli smidig og kostnadseffektivt, sier Jackons distriktssjef i Oslo og Akershus, Stian Gruer. – Jackon har markedets bredeste sortiment, men nærmest uendelige kombinasjons- og tilpasningsmuligheter. Det er ikke alltid lett å orientere seg, men vi hjelper deg selvfølgelig gjerne!

La oss ta en prat om ditt prosjekt

Bolig, industri eller garasje?

Jackon Ringmur Type RSB og RU oppfyller myndighetenes strenge energikrav til boliger. Jackon Siroc® er blitt oppgradert med utvendig fibersementplate som erstatter den tidligere betongoverflaten. Vekten er redusert med 30%, og produktet anbefales til bygg med lavere krav til isolasjon, som driftsbygninger, fritidsboliger eller industri. Når garasje, bod eller andre kalde konstruksjoner skal settes opp står valget mellom Jackon Ringmur Type R eller Jackon Garasjeelement – hver med sine fordeler.

I løpet av året kommer en ny type ringmurselement for lansering, Ringmur Type RA. Jackon Ringmur Type RA er et unikt, patentert ringmurselement utviklet etter nye anbefalinger fra SINTEF for plassering av radonsperre. Den nye anvisningen går ut på at radonsperren legges over det øverste isolasjonslaget, under betongen. Fram til nå har praksisen vært å legge radonsperren mellom isolasjonslagene og brette den over ringmuren.

Jackon Ringmur Type RA har et spor i innervangen slik at radonsperren føres gjennom elementet og støpes inn i betongkjernen, noe som gjør montering av radonsperre raskt og enkelt.

Trygg fundamentering

Eivind Olsen med ny Jackon Saleblokk2

Utviklingssjef Eivind Olsen med såleblokk

- Har du behov for større fundamentbredde har vi selvsagt løsningen for det også, sier Utviklingssjef Eivind Olsen. - Jackon Såleblokk kombineres enkelt med Jackon Ringmur eller Thermomur®, og har dessuten fått et smart, nytt endestykke for å blende endene under støping. For plasstøpt fundament er de flatpakkede fundamentkassene i XPS fine å bruke. Sidevangene plasseres i freste spor i bunnplaten – og trenger verken å limes eller skrus.

Få fordelen ved Jackon Komplett Grunnpakke