Allment

Industrikonsernet Jackon-gruppen har per 1. november 2017 overtatt majoriteten av aksjene i det Britiske selskapet Tilebacker Ltd og etablerer Jackon UK Ltd.

-       Vi er glade for å offentliggjøre oppkjøpet av Tilebacker Ltd, som er Jackon-konsernets første virksomhet i Storbritannia. Tilebacker har vært vår partner og distributør av våtromsplater til det Britiske markedet over flere år. Oppkjøpet vil styrke vår posisjon i isolasjonsmarkedet i Storbritannia, blant annet gjennom å tilby et bredere spekter av våre produkter, sier Stein Trygsland, CEO i Jackon-gruppen.

Tilebacker Ltd ble etablert i 2012. Selskapet selger og distribuerer våtromsplater til flisekjeder og byggevareforretninger i Storbritannia og Irland. Omsetningen er på rundt 3,5 MGBP, og selskapet kan vise til gode resultater.

Gode ambisjoner

Grunnleggeren av Tilebacker Ltd, Colin Higham, fortsetter som deleier og Administrerende Direktør i Jackon UK Ltd.

-       Det er alltid spennende å satse i nye markeder, og vi er ekstra glade for å ha med ledelsen i selskapet på eiersiden. Nå ser vi frem til å videreutvikle den Britiske virksomheten sammen med ledelse og ansatte, sier Trygsland.

Jackon UK Ltd ligger i Wigan, nær Manchester, og har 7 ansatte og 6 salgsagenter.