Allment

Frank Isaksen er ansatt i nyopprettet stilling som leder for Jackon-gruppens kassefabrikker. Isaksen tiltrer 3. august 2018.

Frank Isaksen har lang erfaring med produksjon av emballasje i EPS, både som operatør og leder. Han startet sin karriere i Dåfjord Laks i 1995, og har jobbet med etablering, drift og utvikling av emballasjeproduksjon i havbruksselskaper. Siden 2007 har han prosjektert og ledet emballasjefabrikken til Lerøy Aurora i Troms.

Ambisjoner

-       Jackon er i positiv utvikling og vi har tydelige ambisjoner. Gjennom strategisk satsing på fiskeemballasje har vi styrket vår markedsandel i dette viktige segmentet. Vi er glad for å ha Frank med på laget, han er kjent for sin fagkompetanse, lederegenskaper og evne til å se muligheter, sier Hans Petter Olsen, Adm Dir for Jackon Skandinavia.

De siste årene har Jackon styrket satsingen på fiskeemballasje, og konsernet produserer fiskekasser i EPS ved 5 av sine 12 fabrikker i Skandinavia; Fredrikstad, Stavanger, Sotra, Øksnes og Tana Bru. Snart står en ny og moderne fabrikk i Hirtshals klar til å levere fiskekasser. Sistnevnte fabrikk vil være høyt automatisert og vil benytte nyeste tilgjengelige produksjonsteknologi.

-       Jeg gleder meg til å bli en del av Jackon. Jeg har stor respekt for posisjonen selskapet har opparbeidet seg. Jackon er et solid selskap som tenker innovativt og offensivt. Mitt inntrykk er at bedriften er lett å samarbeide med. Det blir spennende å drifte flere fabrikker, jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven, sier Frank Isaksen.

Business area manager for fiskeemballasje i Jackon, Gard Boberg Hov, er enig i uttalelsene og tilføyer:

-       Vi har gjennom flere tiår levert emballasjeprodukter av høy kvalitet til store og små kunder i alle segmenter. Med Franks kjernekompetanse, og gjennom innovativ tankegang, teknologi og effektiv drift, ser vi nå at Jackon sine kunder får en ytterligere forbedret leverandør.