Allment

O.T. Wike i Jackons Kompetansesenter

Jackons 1500m2 store kompetansesenter fylles stadig av fagfolk som ønsker å lære mer om produktene. Maskinentreprenør O.T. Wike fra Vear utenfor Tønsberg tok turen sammen med Jackons distriktssjef i Vestfold, Buskerud og Telemark, Svein Nilsson.

Boligprosjekt i Asker

O.T. Wike utfører kommunaltekniske arbeider, VA-ledninger, grunnarbeid og betongarbeid i forbindelse med bygninger og infrastruktur. De har allerede startet grunnarbeidene for et større boligfelt på Biterud i Asker. Gjengen som besøker Jackon jobber med konstruksjoner over bakken, og vurderer å bruke Thermomur i leilighetsbyggene som skal settes opp.

-       Vi skal sette opp 9 bygg med til sammen 50 – 60 boenheter, forteller byggeformann Kjell Arild Andersen. – Dersom vi velger Thermomur vil det være et godt valg, både med tanke på effektivitet og løsninger. Det at Svein har tatt oss med til Fredrikstad for å vise oss praktisk bruk av produktene vil spare oss for både tid og utfordringer i byggefasen.

Verdifull opplæring

Svein Nilsson gir først en grundig teoretisk innføring i byggesystemet Thermomur. Deretter går turen inn i utstillingshallen for å se fullskalamodeller og praktiske løsninger, noe gjestene setter stor pris på.

-       Det er nyttig for meg å ha gode kunnskaper om produktene vi benytter, sier Tom Martiniussen, lagersjef og driftstekniker hos O.T. Wike. Han har bakgrunn fra byggevarebransjen og kjenner derfor til Jackon fra tidligere. - Denne gjennomgangen gjør likevel at jeg får større innblikk i den praktiske bruken av ulike produkter.

Moderne byggesystem

Kjell Arild Andersen synes Thermomur er interessant fordi sortimentet er bredt og har mange gode løsninger. Han har jobbet med betong i 30 år, man har aldri selv brukt Thermomur. Han forteller at han har undersøkt litt på egenhånd – lest om systemet og sett videoer av praktisk bruk. – Det er jo ikke noe galt i å fornye seg litt, smiler Andersen.

Jackon takker O.T. Wike for besøket, og ønsker lykke til med boligprosjektet i Asker.

Vil du og dine kolleger lære mer om Thermomur og flere av Jackons produkter? Kontakt Jackons representant i ditt distrikt.

Lik Jackon på Facebook og få nyheter fra bedriften og vårt produktsortiment!