Jackon - et norsk industrieventyr!

Jackon er et familieeid industrikonsern med hovedkontor i Fredrikstad. Vi er en av Europas ledende produsenter av isolasjon, byggesystemer, samt spesialprodukter og emballasje i ekspandert (EPS) og ekstrudert (XPS) polystyren og EPP (ekspandert polypropylen) til byggebransjen og annen industri.


Teknologien vi bruker er

  • Ekstrudering (XPS)
  • Blokkstøping og formstøping (EPS, EPP, EPE)
  • Råstoffproduksjon


Jackon ble grunnlagt i 1956 og kan vise til en historie preget av sunn forretningsutvikling og kontinuerlig vekst. Vårt slogan «Committed since 1956» uttrykker en sterk forpliktelse til en bærekraftig virksomhet:

  • Utvikle langsiktige forhold til og bygge felles mål med våre kunder  
  • Kontinuerlig forbedring og utvikling av våre produkter og tjenester
  • Energieffektive produkter og miljøvennlig produksjon - ved framstilling, produksjon, distribusjon, bruk, avfallshåndtering og resirkulering

 

frise icons english

 

Konsernet har en årlig omsetning på 3 milliarder kroner, 850 ansatte i 21 fabrikker i 6 land, og salgsavdelinger i de fleste Vest-Europeiske land - Norge, Sverige, Danmark, Finland, Tyskland, Storbritannia, Frankrike, Sveits, Belgia og Nederland.

Våre mest kjente merkenavn er Jackopor® (EPS), Jackofoam® (XPS), Thermomur®, Thermodren®, Jackon Ringmur og Jackon våtrom (Jackoboard®).

Utvikling for energisparing og miljøriktige løsninger

Vi bruker vesentlige ressurser på utvikling av nye isolasjonsløsninger, byggesystemer og produksjonsmetoder. Dette gjør at vi raskt kan tilpasse produktene til nye markeder, behov og ønsker. Vi bestreber oss for å skape lette løsninger for et bedre klima.

Kvalitetssikring

Vi har gjennom flere år bygget opp et gjennomarbeidet system for kvalitetssikring. Dette stiller krav til hele virksomheten fra produksjon til anvendelse av produktene, og gjør at vi er tilpasset markedets krav.

Vi er sertifisert etter ledelsessystemet for kvalitet ISO 9001:2015 og ledelsessystemet for miljø ISO 14001:2015.

Vi kan nå dokumentere en ensartet kvalitet i all ledd, fra produktutvikling, ordrehåndtering, produksjon og levering. Dette gjelder alle arbeidsprosesser i alle våre Nordiske fabrikker og alle våre produkter; fra isolasjonsplater, byggesystemer, emballasje og industriprodukter. Dette gir deg som kunde sikkerhet for levering av rett produkt til rett tid og rett kvalitet.