Allment

Torben Nielsen er ny Administrerende Direktør i Jackon Skandinavia.

Torben Nielsen har nesten 20 års fartstid i EPS-bransjen, blant annet som Direktør i SCA/DS Smith Flamingo. Han har siden 2015 jobbet i Jackon som Salgsdirektør Industri Skandinavia, og tiltrådte som Administrerende Direktør Skandinavia 1. juni i år. Etter å ha tilbragt mesteparten av livet i Danmark har han nylig bosatt seg i Moss sammen med sin kone. Torben overtar etter Hans Petter Olsen som ga seg etter 13 år i selskapet.

- Jackon har alltid hatt ambisjoner. Det er mye spennende som skjer framover; Lansering av effektive og energibesparende produkter til byggebransjen og den tekniske industrien, bygging av fiskekassefabrikk i Alta, nye investeringer og ikke minst økt fokus på prosjekter som reduserer vårt klimaavtrykk, sier Torben. - I tillegg overtar jeg en organisasjon med lojale og dyktige medarbeidere. Jeg ser fram imot å utvikle framtidens løsninger, til glede for våre kunder i hele Skandinavia, tilføyer han.

Adm Dir Jackon Skandinavia Torben Nielsen og fung konsernsjef Hege Buer 2

- Den nye Skandinaviske Direktøren vil holde fullt fokus på videreutvikling og drift av våre virksomheter i Norge, Sverige og Danmark, totalt 14 fabrikker, 3 salgsselskap og 370 ansatte, sier fungerende konsernsjef og CFO Hege Buer. - Torbens faglige kvalifikasjoner, bransjekunnskap og personlige egenskaper gjør ham meget godt egnet for stillingen. At han kjenner virksomheten godt fra innsiden er i tillegg en fordel, avslutter Buer.

Historisk sett har Jackon vært i en kontinuerlig positiv utvikling. Nå skal selskapets posisjon ytterligere forankres og strategiene videreutvikles. Selskapet har nylig innsatt ny styreleder, og er i skrivende stund i gang med å finne en ny toppsjef for konsernet.